GÜNDEM

"Bir Darbe Sürecinin İçindeyiz"

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, kayyım atanan Halk TV'yi ziyaret etti, dayanışma mesajı verdi. "Bir darbe sürecinin içindeyiz" diyen Özgür Özel operasyonun zamanlamasının manidar olduğunu vurguladı. Özel, Ekrem İmamoğlu'nun savunmaya başlamasına ve fon skandalına dikkati çekti. 

Halk Tv'ye kayyım atanmasına tepkiler sürüyor... 

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'yi ziyaret etti. Operasyonun zamanlamasına dikkati çekti.. 

Özel'e göre kayyım kararının bir diğer nedeni ise fon skandalı... 

YENİ Parti Ankara İl Örgütü ve bazı sivil toplum kuruluşları da Halk TV'nin Ankara temsilciliği önünde karara karşı ses yükseltti. 

İYİ Parti, Halk TV’ye kayyum atanmasına ilişkin sosyal medya hesabından bir video yayımladı. 

Videoda kayyım kararı, gazetecilere yönelik tutuklamalar, basın özgürlüğü ve fon krizi eleştirildi.

İYİ Parti paylaşımına, “Gerçeklere kayyum atayamazsınız” notunu düştü.

Aralarında; Tunceli, Diyarbakır, Hakkari, Şanlıurfa ve Van barolarınında bulunduğu 15 barodan ortak tepki geldi.  Barolar, uygulamanın basın ve ifade özgürlüğü ile halkın haber alma hakkına doğrudan müdahale olduğunu ifade etti.